אתר זה משתמש בקובצי Cookie כדי לעזור לנו להעניק לך את החוויה הטובה ביותר כשאתה מבקר באתר שלנו. על ידי המשך השימוש באתר זה, אתה מסכים לשימוש שלנו בעוגיות אלו.
ניתוח מערכת הכלים האפיסטמולוגיים של אסכולת הפרסנגיקה מדהימיקה במסורת הגלוק הטיבטית כפי שהם מוצגים בחיבורו של גשה לובסנג גיאצו (1928-1997): "חלוקות התודעה על פי האסכולה הגבוהה". (blo rigs gong ma’)
מאוריסיו לפצ'יק מינסקי הוא סטודנט לתואר מוסמך בחוג למדע הדתות. כרגע הוא כותב את עבודתו הגמר לתואר מוסמך המתמקדת ב: "יחסי דת ומדינה באתיופיה בימי הביניים בתקופתו של המלך סיפא ערד (1344-1372)" בהנחייתו של פרופ' סטיבן קפלן. מחקרו עוסק בעיקר בהיסטוריה של אתיופיה במימי הביניים ובנצרות אתיופית.
יצחק הוא תלמיד מוסמך בחוג למדע הדתות ועמית בפורום לחקר הנצרות באוניברסיטה העברית. התיזה שלו מתמקדת ביחסים ההדדיים בין קתולים נאו-שמרנים ויהודים בארצות הברית. הוא בודק את הדרך בה תופסת קבוצה קתולית זו את היהדות ואת היהודים כחלק מן "הדת האמריקאית" ואת הקשרים בין יחסם ליהדות לסוגיות של אנטישמיות, תודעות השואה, נישואים בין-דתיים והמרות דת באמריקה.
יעל קרמר היא תלמידת מוסמך בחוג למדע הדתות במדור נצרות. היא עוזרת המחקר של ד"ר יאיר פורסטנברג בקבוצת המחקר 'שולחנות ערוכים' מטעם מכון מנדל-סכוליון ומתרגלת הקורס Early Christian Outlook and its Jewish Matrix של פרופ' סרג' רוזר. מחקרה, בהנחייתם של פרופ' ברוריה ביטון-אשקלוני ופרופ' עודד עיר-שי, חג סביב עליית מעמדם של האם ושבעת בניה כמרטירים וכקדושים בחברה הנוצרית במאה הרביעית, אך עוסק ביתר דיוק בפולחן המשותף בין הקהילה הנוצרית לזו היהודית שהתרחש בבית הכנסת של המקבים באנטיוכיה של המאה הרביעית.